Opis
Jedyne takie bezglutenowe muffiny na rynku łączące dobry smak i ekologię z wyśmienitym smakiem – idealne zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Nasze muffiny bezglutenowe zostały stworzone dla wszystkich miłośników zdrowego stylu życia oraz z myślą o osobach z nietolerancją glutenu. Skład tej mieszanki zawiera tylko starannie wyselekcjonowane mąki bezglutenowe, takie jak mąka ryżowa pełnoziarnista i mąka gryczana, które zapewniają doskonały smak i odpowiednią konsystencję.
Przygotowanie muffinek nigdy nie było tak proste! Dodaj kilka składników, upiecz i ciesz się zdrową przekąską.
Nasza mieszanka na muffinki bezglutenowe jest doskonałym źródłem błonnika i białka, a jednocześnie nie zawiera dodatku cukrów.
Jeśli szukasz zdrowej, smacznej i łatwej w przygotowaniu przekąski, nasza Mieszanka na muffinki z kroplami gorzkiej czekolady bezglutenowa BIO to idealne rozwiązanie. Skorzystaj z naszego produktu i rozpieszczaj siebie i swoich bliskich smacznymi i zdrowymi muffinkami.
Dodaj owoce, takie jak maliny lub borówki, by nadać muffinom jeszcze więcej smaku i dodatkowej świeżości.
Zastąp jaja bananami i wykorzystaj wegański jogurt, by przygotować muffiny w wersji dla wegan.
Składniki:
BIO* mąka ryżowa pełnoziarnista
BIO* mąka gryczana
BIO* skrobia kukurydziana
BIO* cukier kokosowy
BIO* mąka ryżowa
BIO* kropelki z czekolady (7%) (masa kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe, lecytyna sojowa)
BIO* skrobia z tapioki
BIO* len mielony
BIO* kakao
BIO* bezglutenowy proszek do pieczenia (BIO* skrobia kukurydziana, winian potasu, wodorowęglan sodu)
sól himalajska różowa
BIO* – certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze po przyrządzeniu:
Wartość energetyczna dla 100g – 1260 kJ/301 kcal, tłuszcz 13 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3 g, węglowodany 38 g, w tym cukry 14 g, błonnik 2,2 g, białko 6 g, sól 0,32 g.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.