Opis
Jak przygotować ciasto na gofry, które będzie chrupiące, delikatne i w dodatku zdrowe? Wymieszałyśmy dla Ciebie gotową mieszankę do przygotowania gofrów z bardzo dobrym i jakościowym składem. Znajdziesz w niej bezglutenowe super-mąki jak np. mąkę z amarantusa, w której zakochani po uszy byli już Majowie i Inkowie, nazywając ją „Matką wszystkich zbóż”. Aby zachęcić Cię do eksperymentowania w kuchni, nie dodałyśmy do naszej mieszanki cukru. To Ty decydujesz czy masz ochotę na gofry w wersji na słodko czy na słono.
BIO* mąka ryżowa
BIO* mąka z amarantusa
BIO* skrobia z tapioki
BIO* mąka gryczana
BIO* bezglutenowy proszek do pieczenia (BIO* skrobia kukurydziana, winian potasu, wodorowęglan sodu)
BIO* len mielony
sól himalajska
BIO* – certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze po przyrządzeniu:
Wartość energetyczna dla 100 g – 1376 kJ/328 kcal, tłuszcz 13 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.2 g, węglowodany 43 g, w tym cukry 2.6 g, białko 8.8 g, sól 0.65 g.
Wartość energetyczna dla 50 g – 688 kJ/164 kcal, tłuszcz 6.7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.1 g, węglowodany 21 g, w tym cukry 1.3 g, białko 4.4 g, sól 0.33 g.
Agnieszka –
Gofry wyszly bardzo smaczne, robilam na slodko
Agnieszka –
PYCHOTKI
Nina –
Ciasto ma dobrą konsystencję, dobrze się je piecze. Nie nadają się jednak do zjedzenia później – szybko twardnieją, najlepiej zjeść ciepłe i od razu 🙂
Magda –
Polecam
Kaja –
W smaku ok, ale niestety nie wyszły chrupiące 🙁
Lidia –
Są doskonałe, puszyste i chrupiące. Jestem zachwycona!
Danuta –
Gofry, choć nie chrupiące to jednak super. Pozostałe produkty również 🙂
Ssm –
Gofry są spoko i dobre. Dzieciom smakują 🙂
Monika –
przepyszne, lekkie, polecam
Aga –
Petarda 😉
Aneta –
Pycha 🙂
Sandra –
Mój ulubiony produkt, smaczny i najłatwiejszy w wykonaniu.
Aleksandra –
Chrupiące Gofry – WYŚMIENITE POLECAM!
Adriana Marciniak –
Gofry wyszły pyszne, lekkie i bardzo smaczne, zajadaliśmy się nimi całą rodziną.
Sylwia –
Wspaniałe
Kamila –
Bezglutenowe mistrzostwo :))
Karolina –
Gofry przepyszne! Niestety mam gofrownice o małej mocy i nie były chrupiące ale i tak pyszne! Na pewno bede kupować i polecam!
Katarzyna –
Niestety gofry się nie udały. Konsystencja surowego ciasta fantastyczna, pomimo tego wyszły płaskie oraz gumowate.
Sylwia –
doskonałe dla dzieci i dorosłych 🙂
Anna –
Gofry wyszły bardzo dobre polecam
Ilona –
Smaczne i proste w wykonaniu a do tego zdrowe
Agata –
szybka dostawa, produkt – gofry przepyszne i łatwe w przygotowaniu
Ula –
Bez smaku
Justyna –
Prosty przepis i wspaniałe składniki ! Smakowały i dzieciom i dorosłym. Bardzo polecam !
Lidia –
Idealne
Wioleta –
Polecam! Gofry są smaczne i chrupkie.
Malgorzata –
Ok
Beata –
Gofry przepyszne idealna konsystencja prosto szybko polecam
Małgorzata –
Rewelacja!
Justyna –
Nic dodać, nic ująć- pyszna i zdrowe 🙂
Ewelina –
Pyszne puszyste ciasto. Polecam wszystkim
Anna –
Super pyszne
Magdalena –
Super rozwiązanie!!! Pyszne, chrupiące, łatwe w przygotowaniu!
Mariusz –
Gofry byly dobre aczkolwiek mysle ,ze wymagaja jeszzcze dopracowania . Mialam wrazenie ,ze czegos im jeszcze brakuje w przeciwienstwie do nalesnikow. Na pewno jest to jedyna z niewielu mieszanek bezglutenowych z dobrym skladem , ktorych na polskim rynku jest malo.
Magdalena Zwiernik –
Sa boskie polecam ❤
Magdalena –
Najlepsze ?
Anna –
Super smaczne gofry i do tego zdrowe! Polecam
Dominika –
Bardzo smaczne i chrupiące.
Katarzyna –
Niestety nie mój smak. Łatwe do przygotowania.
Agnieszka –
Napewno zamówię ponownie
Paulina –
to mój najukochańszy produkt z serii zdrowych mieszanek
Paulina –
Gofry wychodzą rewelacyjne 🙂
Marek –
Bardzo fajna mieszanka. Jestem pozytywnie zaskoczony.
Aleksandra –
Przepyszne gofry! Polecam zdecydowanie ??❤️ łatwe i szybkie przygotowanie
Aneta –
Pyszne
Krystyna –
Wychodzą pyszne chrupiące gofry. Dobre na słodko i słono, polecam serdecznie 🙂
Anna –
Chrupiące, delikatne i dobre nawet na zimo. Na początku, po otwarciu paczki, czuć mocno specyficzny zapach mąki amarantusowej, ale po upieczeniu jest już zupełnie niewyczuwalny. Polecam! My używamy w domu często zamiast chleba na śniadanie. Idealnie pasuje do nich jajko sadzone, pomidor i avocado.
Anna –
w końcu mogę dzieciom dać gofra z owocami bez wyrzutów sumienia.
Anna –
bardzo dobre i szybkie w przygotowaniu
Justyna –
Gofry wyszły super chrupiące. Smaczne na słodko i słono.
Agata –
Pomimo przechowywania produktu w suchym miejscu, niestety po otwarciu opakowania, czuc było wyraźny zapach stęchlizny, pleśni. Mieszanka nie nadawała się do spożycia.
Grażyna –
Moje wnuki są zachwycone
Krystyna –
Polecam, bardzo smaczne, zawsze się udają.
Wioletta –
Najlepsze jakie jedliśmy . Pyszne, zdrowe i łatwe w przygotowaniu. Polecam
Joanna –
Bardzo smaczne. Polecam gorąco.
Agnieszka –
Są zdrowe i pyszne.